Jannet Bodewes

VOORAANKONDIGING

Onverwachts hebben we Jannet Bodewes in Het Oude Wapen kunnen bemachtigen voor een geweldig optreden met haar band op zondag 29 okt. Lekker gezellig in het muziek cafe om 14:00 uur

Voor wie Jannet nog niet kent, is hier haar muzikale biografie in vogelvlucht;

 In 2011 besloot Jannet van haar jarenlange hobby een serieuze carriere te maken. Zij won glansrijk de eerste editie van de vernieuwde Country Music Euro Masters en werd ondekt door de Engelse songwriter Vic Holdroyd,die haar hielp met het realiseren van een mini album in eigen beheer en die op zijn beurt Nashville Producer Lonnie Ratliff attent maakte op deze Nederlandse dame met een prachtige country stem. In 2012 won Jannet opnieuw de Country Music Euro Masters en kreeg bovendien een award in Engeland voor haar Tammy Wynette Tribute Act!

Met haar unieke stemgeluid heeft Jannet een platencontract weten te bemachtigen bij een maatschappij in Nashville en werkt daar met producer/schrijver Lonnie Ratliff . De eerste cd – Hank & Patsy’s Ghost-  is uitgebracht zomer 2013 en in juni 2016 is het 2de album “Blue Days” uitgekomen! Inmiddels wordt er al weer druk gewerkt aan een 3de album. Daarnaast is Jannet ook actief als demo-zangeres voor Lonnie.

Voor digene die haar nog niet kennen, zou ik willen ik adviseren haar website eens te bezoeken. 

//jannetbodewes.wordpress.com/

En natuurlijk op de vernieuwde website van Het Oude Wapen staat alles vermeldwww.hetoudewapen.com