Route 55+

Klik op de foto voor vergroting

“ROUTE 55+” is op dit moment nog een viermansformatie, die een vijfde lid aan het inwerken is. Wij zijn geen standaard linedance-band, maar brengen country-rock en rock & roll welke wij willen en op de festivals, waar wij hebben opgetreden, bleek dat zeer dansbare muziek te zijn.

In september 2013 hebben wij ons gepresenteerd tijdens de Serious Request Country-Linedancing in Joure.

In 2014 stond de formatie op het groot Spikker Country-Festival, in juli 2017 hebben we opgetreden op de tweede editie van Tuindorp Goes Country te Den Helder en in augustus van datzelfde jaar waren wij te zien en te horen op het Country & Westernfestival te Oirschot.

“ROUTE 55+” bestaat uit de volgende leden:

Harry Janssen Lead-, Bass- and rhythmguitar, Backingvocals.

Roy Oltmans Lead-, Bass- and rhythmguitar, Drums, Lead-and

Backingvocals.

Bas Cornelissen Drums, Bass- & Rhythmguitar, Keyboard, Lead-

and Backingvocals.

Laurent Kleeringh-

Beerenberg Bass- and Rhythmguitar

Will Claase Lead- and Backingvocals, Rhythmguitar.

Will claase is sinds 1972 actief in de muziek en dan vooral in de genres Country & western en Rock & Roll. De eerste 28 jaar is hij onderdeel en frontman geweest van diverse country-rockformaties, waaronder NEWDEEP, die in 1982 winnaar was van het International Country-festival te Uden (Zilveren gitaar) en in hetzelfde jaar ook winnaar was in AVRO Nieuwe Oogst. Begin 2000 is de formatie uit elkaar gevallen en is Will solo gegaan, waarbij hij naast het country-repertoire, zich ook meer is gaan toespitsen op het repertoire van Elvis Presley (zijn grote idool), muziek uit de jaren ’50, ’60 en easy listening. In 2011 heeft hij op verzoek een tribute-show aan Jack Jersey neergezet, wat hij dan ook aan zijn repertoire heeft toegevoegd.