Thilly Franken & Gerard Bierman

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Thilly en Gerard hebben elkaar gevonden om een mooi repertoire van country muziek neer te zetten in Het Oude Wapen op 18 maart met Thilly’s 16the avenue

Thilly

Ook al komt deze dame helemaal uit Noord Holland, een vaste schare fans volgen haar op de voet en dat doet Thilly goed. Ook heb ik een puntje van kritiek verteld Thilly, want op evenementen en festivals zie je dat de dansvloer altijd bij het podium staat en zo wordt het luisterend publiek vaak het zicht ontnomen en ja, daar heeft ze wel een punt want ook ik kom niet voor het dansen maar voor de artiesten en bands, gewoon om te kijken en luisteren.

Gerard Bierman

Tijdens het laatste optreden van The Country Club op 11 februari 2017 in Het Oude Wapen werd het bericht over de cd presentatie van Gerard Bierman al aangekondigd. Een pracht van een billboardposter circuleerde de laatste tijd via de sociale media en deed zijn werk. Zondagmiddag 26 februari was het eindelijk zover en konden de country liefhebbers afreizen naar Het Oude Wapen aan de Hoofdweg in Blijham voor een middag met heerlijke country muziek in het vooruitzicht. En een prachtige middag zou het worden. En dat was het zeker. Nu twee topper bij elkaar die wederom een top middag gaan neer zetten.